> > Servicii de consultatii la distanta - ONLINE

>>>FORMULAR ONLINE PROGRAMĂRI SAU SERVICII MEDICALE LA DISTANȚĂ<<<PERIOADA 09.01.2023 - 31.03.2023, PENTRU SPECIALITATEA CARDIOLOGIE, VA FI DESCHISĂ ÎN DATA DE 15.11.2022.

PROGRAMĂRILE SE POT EFECTUA DOAR PRIN MODULUL DE PROGRAMĂRI.

Programarea va fi confirmată prin e-mail si SMS. În situația actuală anumite cabinete vor confirma cu cel mult o săptămână înainte de data programată.

PENTRU ANUMITE SPECIALITĂȚI MEDICALE, PERIOADA DESCHISA ESTE CEA AFERENTA ANULUI ÎN CURS

Pentru Compartimentul Radiologie si Imagistică Medicală, este obligatorie prezentarea biletului de trimitere eliberat de medic în contract cu C.A.S.M.B. (Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București). Acest lucru se va face online, prin upload-ul imaginii aferente, cu cel mult o saptămână înainte de data programată. Upload-ul se va efectua prin folosirea Formularului online de servicii medicale și accesarea butonului consultație la distanță. Este obligatorie folosirea datelor de indentificare utilizate la efectuarea cererii de programare.

Neîncarcarea biletului de trimitere pentru Compartimentul Radiologie și Imagistică Medicală, duce automat la anularea programarii.

VALABILITATEA BILETULUI DE TRIMITERE ESTE DE O LUNĂ DE LA DATA EMITERII PENTRU ECOGRAFIE ŞI RADIOGRAFIE ŞI TREI LUNI PENTRU TOMOGRAFIE!!!
PENTRU CONFIRMAREA PROGRAMĂRII ESTE NECESARĂ VIZUALIZAREA BILETULUI DE TRIMITERE PE PLATFORMA ONLINE.
FĂRĂ CONFIRMARE, PRIN E-MAIL ȘI SMS, PROGRAMAREA NU ESTE VALABILĂ

ATENȚIE: programarea este nominală si netransmisibilă.
În cazul în care, din diverse motive, doriți să renunțați la programare, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa programari@mscurie.ro cu următoarele informații: numele și prenumele pacientului, data programată, medicul. Acest e-mail trebuie trimis de pe adresa folosită la solicitarea de programare.

Pe perioada stării de alertă, medicii de familie și medicii de specialitate din ambulatoriul clinic pot acorda consultații la distanță, care pot fi realizate prin orice mijloace de comunicare, cu încadrarea într-un număr maxim de 8 consultații/oră


Vă rugăm sa citiți cu atenție cele de mai jos. Aplicatia este impartită în "Consultații online" și "Programări online".Prin utilizarea acestui formular permiteți Spitalului Clinic de Urgență pentru copii "Maria Sklodowska Curie" să colecteze şi să administreze datele dumneavoastră cu caracter personal, în condiţiile şi cu respectarea prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date. Consultați politica de confidențialitate.


Pentru plasarea solicitării de consult la distanță, vă rugam să pregatiți în format electronic (prin scanare sau fotografiere) următoarele documente necesare:


>>>>>- Consimțămănt servicii medicale la distanță - obligatoriu - varianta simplificată - model de scris de mână<<<<


>>>>>- Consimțămănt servicii medicale la distanță - obligatoriu - varianta pentru tipărit<<<<


- Certificat de naștere copil


- Carte identitate părinte (pentru domiciliu)


- Scrisoare medicală - dacă este cazul


- Alte docmente medicale necesare consultației - dacă este cazul


Comunicarea ulterioară se va efectua prin email sau telefonic. De aceea vă rugam ca aceste doua informații (telefon și e-mail) să fie corecte.


Pentru a încărca mai multe fisiere apasați pe butonul "Selectează fișiere".


>>>FORMULAR ONLINE PROGRAMĂRI SAU SERVICII MEDICALE LA DISTANȚĂ<<<

VĂ RUGĂM SA NU FACEȚI SOLICITARE DE PROGRAMARE PRIN MODULUL DE CONSULTAȚII ONLINE.
Programarea va fi confirmată prin e-mail si SMS. În situația actuală anumite cabinete vor confirma cu cel mult o săptămână întainte de data programată.
Servicii de consultatii la distanta - ONLINE - Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii - M.S. Curie Bucuresti

rolex replica All of our Rolex watches are carefully selected. Rolex watches are guaranteed and are manufactured to 1:1 authentic Rolex watch standards.